Sm@ecktheater Paul, keurslager

De Bar-B-Que Roadshow

De Bar-B-Que Roadshow geeft u de ultieme barbecue ervaring op amerikaanse wijze; smaecktheater paul verzorgt op uw locatie een compleet verzorgd barbecuebuffet zoals u het graag uw gasten wil voorschotelen.

Waarom uitbesteden?

U heeft het plan om op een zekere datum een barbecue-event te organiseren en u wilt zelf geen gedoe en de ricico’s dat uw producten niet helemaal tot hun recht komen als ze van de barbecue komen, soms te gaar en aangebrand en soms te rauw en taai. Ook de voorbereidingen kosten veel tijd, veel energie en de nodige stress, kortom heel veel gedoe; welke producten? Hoeveel per persoon? Heb ik genoeg bbq’s om te garen? Wat voor bijgerechten moet ik maken of kopen? Welke salades? Zijn er vegetarische gasten? Speciale dieetwensen? … Vult u zelf maar in wat er allemaal bij komt kijken.

Smaecktheater Paul Bar-B-Que Roadshow

Omdat ieder stuk vlees, vis of vegetarisch product een andere bereidingswijze kent hebben we diverse soorten bbq’s tot onze beschikking om de producten de garing te geven die het nodig hebben; low & slow, grillen met open vuur, garen in een smoker, aan het spit garen of in een gaarkist, het bar-b-queteam van Smaecktheater Paul is uitermate professioneel en vakbekwaam en staat onder de bezienende leiding van paul als gediplomeerd braaimeester en pitmaster.

U bent de gastheer of gastvrouw

Wij nemen u graag al het werk, de voorbereidingen en overig gedoe uit handen met onze smaecktheater bar-b-que roadshow! U krijgt voor ieder wat wils, we spreken graag al uw wensen door of doen u enkele suggesties die afgestemd worden op uw type feest of thema waar de barbecue een onderdeel van is of zelfs het item van het event. Uw gasten staan centraal en u wil graag in optima forma de gastheer of gastvrouw zijn.

Muziek en kindervermaak

Als u een barbecue event wil organiseren en dit alles wil omlijsten met heerlijke live muziek of een dj dan kunnen wij dit voor u regelen. Ook het vermaak van kinderen kunnen wij organiseren; clown, smincken, springkussens, of andere wensen zijn bespreekbaar.

Goed weer of slecht weer?

Indien uw barbecue event in het water dreigt te vallen vanwege regen of andere neerslag kunnen wij alles overdekken en eventueel verwarmen met partytenten.

Persoonlijk gesprek met Bar-B-Quemaster Paul

Indien u een barbecue event wil organiseren kunt u al uw wensen (op afspraak) kenbaar maken tijdens een persoonlijk gesprek met Paul. Dit kan bij u op locatie of bij Smaecktheater Paul in Den Haag-Leidschenveen.

Plannen voor een leuk en lekker feest?

Bel direct met Smaecktheater Paul: 070 – 444 73 55

De Bar-B-Que Roadshow is ook nog eens bijzonder leerzaam!

Het team is zo gepassioneerd met de bereidingstechnieken dat ze heel graag u en uw gasten alles vertellen over de werkwijze van de verschillende soorten barbecue’s. Ze werken niet alleen met hun handen maar zeker ook graag met hun oren en hun mond om alle vragen van uw gasten te beantwoorden. 

Sm@ecktheater Paul, keurslager

Simon Carmiggelthof 47
2492JR Den Haag
0704447355

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 18:00
zondag 10:00 - 17:00